Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

ΟΦΗ: Ενδιαφέρον για την ΠΑΕ από Γιάννη-Γιώργο Σαμαρά και Πουρσανίδη!

Οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ξεκίνησαν επαφές με τους μετόχους της ΠΑΕ, μεταφέροντάς τους το ενδιαφέρον τους για την ομάδα στη βάση ενός μακρόπνοου πρότζεκτ

Εξέλιξη σε περίοδο νηνεμίας και αγωνιστικής προσήλωσης προέκυψε στους Ηρακλειώτες, με την ΠΑΕ να προσλαμβάνει το ενδιαφέρον από την τριάδα Γιάννη – Γιώργου Σαμαρά και του Ηλία Πουρσανίδη για την ΠΑΕ και τις τύχες του συλλόγου.

Οι τρεις άνδρες εξέφρασαν την πρόθεση να ασχοληθούν με τον ΟΦΗ, έχοντας τη διάθεση να παρουσιάσουν ένα σχέδιο μακράς πνοής, που να περιλαμβάνει συζητήσεις σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, το γήπεδο και το μέλλον της.

Πρόκειται για ανθρώπους που επανειλημμένα έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν τα «μελανόλευκα» συναισθήματά τους και φαίνεται πως βρίσκονται μπροστά, σε μια προσπάθεια επένδυσης και ενασχόλησης με την αγαπημένη τους ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο, ώστε να διερευνήσει το πεδίο κι έχει ξεκινήσει διερευνητικές κρούσεις προς τους μετόχους και το περιβάλλον του ΟΦΗ. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη προσφορά, ούτε αναφορά σε ποσά, παρά μόνο η εκπεφρασμένη διάθεση να συζητήσουν για τον σύλλογο.

«ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ»

Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι πως ακόμα τα πάντα βρίσκονται σε εμβρυακό στάδιο, επιβεβαιώνοντας πάντως τα παραπάνω. «Είναι νωρίς για να ειπωθεί το οτιδήποτε. Η ΠΑΕ είναι πάντα σε αναζήτηση αξιόπιστου επενδυτή και γι’ αυτό θα εξετασθεί οποιαδήποτε ,σοβαρή όμως, πρόταση», είναι η επίσημη διαρροή των Ηρακλειωτών, που δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω απ’ όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόταση, ούτε και πρόγραμμα σχετικά με συζητήσεις, επαφές και φυσικά νούμερα. Μένει να φανεί τι θα φέρουν οι εξελίξεις γύρω από τον ΟΦΗ, που μπαίνει σε εξωαγωνιστική κινητικότητα με αρκετό ενδιαφέρον.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By