Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Οφειλές 8 εκατ.ευρώ της Πυροσβεστικής προς το ΝΑΤΟ

Οι εκκρεμείς προς διερεύνηση οφειλές, σύμφωνα με την υπηρεσία NSPA, αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 7,1 εκατ. ευρώ αφορούν στην τριετία 2012-2014

pirosvestiki-astinomiaΟ Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε την άμεση διενέργεια έκτακτου δημοσιονομικού ελέγχου στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τον έλεγχο θα διενεργήσει η Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών και αφορά σε εκκρεμείς οφειλές του Πυροσβεστικού Σώματος προς την υπηρεσία NSPA (NATO Support and Procurement Agency) για την τεχνική, πτητική και εφοδιαστική υποστήριξη εναερίων μέσων πυρόσβεσης, όσο και γενικότερα τη διασφάλιση της καλύτερης διαχείρισης στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η διενέργεια ελέγχου κρίθηκε αναγκαία, καθώς το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος επικαλέστηκε, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εξέτασης ή επίλυσης διαφορών, που αφορούν στην τιμολόγηση υπηρεσιών.

Οι εκκρεμείς προς διερεύνηση οφειλές -σύμφωνα με την υπηρεσία NSPA- αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 7,1 εκατ. ευρώ αφορούν στην τριετία 2012-2014.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By