Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Οι αναλυτές αυξάνουν την τιμή-στόχο της Tesla και η μετοχή εκτοξεύεται

Οι μετοχές της Tesla Inc. οδεύουν στην καταγραφή ενός ακόμη ρεκόρ στη σημερινή συνεδρίαση, αφού ακόμη και ο πιο επιφυλακτικός (με αμυντικές -bearish τοποθετήσεις) αναλυτής της Wall Street ανέβασε την τιμή-στόχο της μετοχής μετά τα αποτελέσματα για τις παραδόσεις ηλεκτρικών οχημάτων από την εταιρεία.

Η μετοχή της Tesla σημείωσε άλμα έως και άνω του 10,%, οδεύοντας προς την πέμπτη διαδοχική της άνοδο. Στις τελευταίες τέσσερις συνεδριάσεις η μετοχή της Tesla σημείωσε άνοδο κατά 25,9% και στις τρεις από αυτές κατέδραψε ρεκόρ κλεισίματος.

Ο αναλυτής Ράιαν Μπρινκμαν της JPMorgan αύξησε την τιμή-στόχο που δίνει στη μετοχή κατά 7,3% στα 295 δολάρια, επίπεδο που είναι κατά 78% χαμηλότερο από τις τρέχουσες τιμές. Ο τιμή-στόχος που δίνει ο Μπρινκμαν παρέμεινε ο χαμηλότερος από τους 32 αναλυτές που ρωτήθηκαν από το FactSet.

Όπως αναφέρει το MarketWatch ο μέσος όρος των τιμών -στόχου που δίνουν οι αναλυτές είναι 774,98 δολάρια ή 42% χαμηλότερα από τις τρέχουσες τιμές. Η μετοχή αυτή την ώρα διαπραγματεύεται στa 1.344 δολάρια σημειώνοντας άνοδο κατά 11,08%.

Η αύξηση τιμών-στόχου ακολουθεί την έκθεση της Tesla την Πέμπτη ότι παρέδωσε 90.650 οχήματα το δεύτερο τρίμηνο, πολύ πάνω από τις προσδοκίες των 72.000.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By