Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα απειλούν με… θάνατο τον Βλάχοβιτς για τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους

Έξαλλοι οι οπαδοί των βιόλα με τον Σέρβο επιθετικό ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους – Στα πανό που άπλωσαν έξω από το «Αρτέμιο Φράνκι» τον αποκαλούν τσιγγάνο και απειλούν τη ζωή του

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια… Για τους οπαδούς της Φιορεντίνα η Γιουβέντους είναι ο μισητός εχθρός από την εποχή που τους πήρε τον Ρομπέρτο Μπάτζιο κι όποιος παίκτης της ομάδας του αποφασίζει να φύγει για το Τορίνο γίνεται εχθρός.

Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της Serie A και φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Γιουβέντους.

Ο Βλάχοβιτς αποτελούσε στόχο πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων και οι οπαδοί των βιόλα ήταν σίγουροι ότι θα επέλεγε την Αγγλία ή την Ισπανία ως επόμενο προορισμό του, αλλά οι φήμες για την επικείμενη συμφωνία του με τη μισητή Γιούβε προκάλεσαν την αντίδραση τους.

Έτσι στα πανό που άπλωσαν έξω από το Αρτέμιο Φράνκι, την ιστορική έδρα της ομάδας, αποκαλούν τον Σέρβο επιθετικό τσιγγάνο κι απειλούν ευθέως τη ζωή του…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By