Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Οικογένεια Πισπιρίγκου: Βέλη κατά τηλεοπτικών προσώπων και των δικηγόρων Λύτρα, Παπαδόπουλου

H οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στρέφετραι, με ανακοίνωσή της, κατά των δικηγόρων Όθωνα Παπαδόπουλου και Απόστολου Λύτρα, με αφορμή δηλώσεις που έχουν κάνει για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ στρέφεται και κατά συγκεκριμένων τηλεοπτικών προσώπων.

«Τις δύο τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι την αδίστακτη συμπεριφορά των δικηγόρων Παπαδόπουλου και Λύτρα που προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα ποινικολόγου και δικηγόρου της κόρης και αδελφής μας Σ.Π., κου Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδελφής μας».

Αυτό σημειώνεται στην επιστολή της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Και οι δύο αυτοί αδίστακτοι, όπως αποδεικνύεται, δικηγόροι, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, κάνουν επιθέσεις στον κο Κούγια, διαδίδοντας μόνο ψέματα για το πώς ο κ Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της συγγενούς μας».

Στην επιστολή η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στρέφει τα βέλη της κατά των δικηγόρων Παπαδόπουλου, Λύτρα και Ιωάννου λέγοντας πως τους επέβαλαν, ουσιαστικά, εκβιάζοντας και παραπλανώντας τους γνωστοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ αναφερόμενη στον Γρηγόρη Λέων, τον χαρακτηρίζει «αδίστακτο ιδιώτη ιατροδικαστή».

Ως αποτέλεσμα εκβιασμού και πλάνης αποδίδει η οικογένεια και την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη σημειώνοντας παράλληλα πως «ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρονσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι Θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα».

Σε άλλο σημείο της επιστολής αναφέρονται τα εξής: «Το χειρότερο από όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά διαβεβαιώνοντάς μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστήμιων, οι οποίοι Θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζονται ο Λεων, ο Καρακούκης και ο Καλόγρηας και γι’ αυτό του καταθέσαμε στον προσωπικό τον λογαριασμό 10.000 ευρώ, αλλά όταν αρχίσαμε να τον παραπονιόμαστε, γιατί τόσους μήνες δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας ιατροδικαστής να υπερασπιστεί τη Σ.Η., μας απαντούσε, όπως αποδεικνύεται, ψέματα, ότι κανείς ιατροδικαστής δεν δέχεται να την υπερασπιστεί κατ ότι τα χρήματα Θα τα έδινε σε δύο ιατροδικαστές του εξωτερικού και έναν ιατροδικαστή Κύπρου και συγκεκριμένα στον Πανίκκο Σταυριανό και σε έναν καθηγητή τον πανεπιστημίου Κρήτης τον κο Αριστείδη Τσατσακη, οι οποίοι, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Κούγιας, ουδέποτε έλαβαν χρήματα, για να συντάξουν έστω και μια απλή γνωμοδότηση, παρά το ότι είχαν την επιστημονική άποψη, την οποίαν διατηρούν και τώρα, ότι. η Σ.Π. είναι αθώα»

By