Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Όλα δείχνουν πως δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας του «άτυχου» τραγουδιστή

padelidis3

Οι δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδης προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να εκδοθούν τα σχετικά πορίσματα τα οποία θα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο Παντελίδης.

Μάλιστα επεσήμανε ότι εντός της εβδομάδας η οικογένεια θα καταθέσει και μηνύσεις για την κακοτεχνία του δρόμου αλλά και την ελλιπή συντήρησή του.

Ο κ. Καϊμακάμης μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία τα οποία βρίσκονται στην διάθεση της οικογένειας και αποκαλύπτουν ότι οδηγός δεν ήταν ο καλλιτέχνης. Το πρώτο, όπως επεσήμανε, είναι το γεγονός ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν εννιά εκατοστά πιο μπροστά από του συνοδηγού.

Αυτό –όπως εκτιμούν οι πραγματογνώμονες της οικογένειας- αποδεικνύει ότι ο οδηγός ήταν μικρόσωμος. Ένα ακόμη στοιχείο είναι –σύμφωνα με τον κ. Καϊμακάμη- το αίμα που βρέθηκε στην πόρτα του συνοδηγού.

Ο έμπειρος δικηγόρος πάντως ξεκαθάρισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα καθώς αναμένεται το πόρισμα της Τροχαίας.

 Επιπλέον ο κ. Καϊμακάμης διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που έφεραν τον τραγουδιστή να έχει «χρυσή» ασφάλεια ζωής, ενώ επεσήμανε ότι το μοναδικό μέλημα της οικογένειας είναι η διαπίστωση των ακριβών αιτίων του τροχαίου.

Αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τους κλεμμένους λογαριασμούς στο διαδίκτυο και την μήνυση που είχαν καταθέσει, επισημαίνοντας ότι η υπόθεση διερευνάται από τις δικαστικές Αρχές.

 Στον αντίποδα η συνεπιβάτης του τζιπ, Φρόσω Κυριάκου, μέσω των δικηγόρων της επιμένει ότι οδηγός ήταν ο Παντελίδης. Παράλληλα με ανακοίνωσή τους οι νομικοί συμπαραστάτες της νεαρής γυναίκας επισημαίνουν ότι βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση προκειμένου να ξεπεράσει το μετατραυματικό σοκ, ενώ υποστηρίζουν ότι η εντολέας τους απειλείται μέσω μηνυμάτων στο διαδίκτυο.

By