Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Όλη η αλήθεια για την σύνταξη της Φώφης Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, έχει απαντήσει επανειλημμένα σε όλες αυτές τις χυδαιότητες που εξαπολύει μερίδα του τύπου και αναπαραγάγει, μέσο twitter, ο Πάνος Καμμένος.

Με αφορμή το εμετικό τιτίβισμα του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, κατά το οποίο συκοφαντεί και στοχοποιεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννημάτα, δηλώνοντας, πως παίρνει δήθεν αναπηρική σύνταξη, ψάξαμε και βρήκαμε τι ακριβώς συμβαίνει και ποια είναι η απάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015, μεσούσης δηλαδή της προεκλογικής περιόδου,  η Φώφη Γεννηματά επισκέφτηκε την κρατική τηλεόραση και απάντησε σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου Μ. Κατσιμη και του συνάδελφού της Γ. Δάρρα  τονίζοντας εμφατικά πως για αυτά τα ψευδή και ανακριβή δημοσιεύματα που ανακινούνται και διακινούνται  από δύο συγκεκριμένες εφημερίδες έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη.

Οι δημοσιογράφοι αφού ξαφνιάστηκαν αρχικά από την απάντηση στη συνέχεια επανήλθαν δια της πλαγίας οδού στο αρχικό τους ερώτημα και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τότε έδωσε την εξής απάντηση:

Κυρία Κατσίμη, έχω τρία παιδιά, είμαι τρίτεκνη. Και όπως όλες οι τραπεζοϋπάλληλοι με 3 παιδιά, όταν συμπληρώνουν τα χρόνια υπηρεσίας βγαίνουν σε σύνταξη. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή διότι έχω την ιδιότητα του Βουλευτή. Επομένως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το παράνομο ούτε καμία ειδική μεταχείριση, ούτε το ανήθικο. Γιατί οι λόγοι που με οδήγησαν να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος που κάνουν χιλιάδες γυναίκες στην πατρίδα μας είναι πολύ προσωπικοί, πολύ σοβαροί και δεν αφορούν κανέναν.

Αυτή ήταν μία από τις πολλές απαντήσεις που υπάρχουν για αυτό το θέμα και θα βρει κανείς πολύ εύκολα, αρκεί να ψάξει στο διαδίκτυο.

Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως ο Πάνος Καμμένος έχει κάποιο δόλο και αυτό το τιτίβισμα έγινε εσκεμμένα προκείμενου να ρίξει λάσπη τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στη πρόεδρο του.

Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε απλά πως είναι επιπόλαιος και άσχετος σε ένα βαθμό. Όπως και να έχει, του δίνουμε μία συμβουλή «μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» όπως λέει και μία γνωστή διαφήμιση.

Δεν μπορούμε όμως να μην συμπληρώσουμε αυτό το ρεπορτάζ λάσπης και χυδαιότητας, όπως το αποκαλούν στη Χαριλάου Τρικούπη, επισημαίνοντας πως αρνητική εντυωση προκαλεί το γεγονός πως κανέις απο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση δεν έχει καταδικάσει την αθλιότητα αυτή.

Ανώτατο στέλεχος μάλιστα από την Χαριλάου Τρικούπη τόνισε πως «κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας διάλεξε να κάνει προνομιακό συνομιλητή του τον καταδικασμένο συκοφάντη Πάνο Καμμένο, τον «προοδευτικό» Νίκο Νικολόπουλο, τον άνθρωπο που μοίραζε καρκίνο από το κανάλι που είχε τον Βασίλη Λεβέντη, αλλά  και παρολίγον την Χρυσή Αυγή, που, αν προχτές ψήφιζαν ΝΑΙ θα έλεγε πως έχει 197 βουλευτές… Αυτοί είναι οι φίλοι του κ. Τσίπρα και έτσι έμαθαν να πολιτεύονται«.

Του Χρήστου Σγαρδέλη

By