Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ολυμπιακός: «Υπεκφυγές τα περί στοχοποίησης»

Ανακοίνωση-απάντηση στις κατηγορίες της Forthnet περί στοχοποίησης των δημοσιογράφων της εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

olympiacos-sima

Συνέχεια στην κόντρα της με τη Nova Forthnet με αφορμή τη μετάδοση του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, απαντώντας στην από 26 Οκτωβρίου επιστολή του καναλιού για το θέμα.

Αναλυτικά η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην τελευταία επιστολή της Forthnet:

«Κύριοι,

Με έκπληξη λάβαμε την από 26.10.2015 επιστολή σας, με την οποία υπεκφεύγετε και πάλι των σοβαρών ευθυνών σας για τον προκλητικό τρόπο αναμετάδοσης των αγώνων μπάσκετ του Ολυμπιακού από το συνδρομητικό κανάλι NOVASPORTS.

Άλλωστε, αντίθετα με όσα όψιμα διατείνεσθε, εσείς επιλέξατε να δημοσιοποιήσετε αυτούσια την αρχική από 22.10.2015 επιστολή σας προς την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, «θυματοποιώντας» με προσχηματικό τρόπο τους δημοσιογράφους του καναλιού σας. Το ίδιο δε πράξατε και με την τελευταία επιστολή σας, συνεχίζοντας τις δημόσιες προκλήσεις σε βάρος της ομάδας μας.

Από την πλευρά μας, είναι σαφές ότι ουδέποτε επιδιώξαμε να στοχοποιήσουμε τους δημοσιογράφους ή προχωρήσαμε σε παρωχημένες τακτικές «απαγορεύσεων» – όπως επίσης όψιμα διατείνεσθε -, αλλά επισημάναμε την ανάγκη αντικειμενικής ενημέρωσης, η οποία αποτελεί καθήκον της διοίκησης έναντι των συνδρομητών του καναλιού σας.
Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε να σταματήσετε τις παρελκυστικές πρακτικές σας και να μεριμνήσετε για την ουσιαστική και ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, όπως οφείλετε.

Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές».

ΚΑΕ Ολυμπιακός

(Visited 1 times, 1 visits today)