Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Ολυμπιακός: «Παρωδία ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ»

Αυτός ο ευτελισμός του Κυπέλλου δεν έχει ξαναγίνει, ανέφερε ο ένας εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός

marko-silva

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε παρωδία τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Πάντως, ο ίδιος δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στους παίκτες της Ένωσης.

«Αυτός ο ευτελισμός του Κυπέλλου δεν έχει ξαναγίνει. Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε παίξει θα είχαμε grexit. Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα. Δεν έχω ξανακούσει πουθενά να ορίζει ένας υπουργός τους διαιτητές. Εμείς χάσαμε στην παρωδία του τελικού. Έμπαιναν μέσα, αλητείες έκαναν και ήταν 300 άτομα. Εμείς δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια μονό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Σε κανέναν άλλον», δήλωσε ο ένας εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από την πλευρά του ο Μάρκο Σίλβα ανέφερε πως οι παίκτες του επηρεάστηκαν από την αγωνιστική απραξία του τελευταίου μήνα ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την απώλεια του Κυπέλλου.

«Είμαστε σίγουροι πως οι φίλαθλοί μας είναι απογοητευμένοι, όπως και οι παίκτες στα αποδυτήρια. Σε αυτούς οφείλεται η πολύ καλή πορεία φέτος και σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο δεν άξιζε να χάσει σε αυτόν τον τελικό. Οποιοσδήποτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο και γνωρίζει πώς είναι η καθημερινότητα μιας ομάδα, καταλαβαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν έκανε καθόλου καλό παιχνίδι και δεν ήταν τόσο φρέσκος όσο απαιτείτο σε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο στην αρχή, αλλά δεν δείξαμε καθόλου καλή εικόνα και δεν είχαμε τη δυναμική που συνηθίζουμε», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Όποιος νομίζει πως είναι φυσιολογικό μια ομάδα να τελειώνει τη χρονιά στις 17 Απριλίου και να παίζει τελικό στις 17 Μαΐου, κάνει κακό στο ποδόσφαιρο. Θα το έλεγα ακόμη κι αν κερδίζαμε. Δεν είναι καλό να συμβαίνει αυτό. Εμείς τον τελευταίο μήνα παίξαμε μηδέν επίσημα ματς, ο αντίπαλός μας είναι λογικό να έχει καλύτερο ρυθμό από μας και ίσως εκεί να οφείλεται το αποτέλεσμα. Εμείς δεν ήμασταν στο επίπεδο που θα θέλαμε γι’ αυτόν τον τελικό, ενώ ο αντίπαλός μας ήταν προφανώς σε καλύτερη κατάσταση. Ζητώ συγγνώμη, γιατί δεν συνηθίζω να απαντώ έτσι στις ερωτήσεις», πρόσθεσε.

Ανέλαβε, δε, εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την ήττα. «Όταν η ομάδα κερδίζουν υπάρχουν πολλοί υπεύθυνοι, αλλά όταν χάνει υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Σήμερα δεν είχαμε καλή εικόνα και ο πρώτος που φταίει γι’ αυτό είμαι εγώ».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By