Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Ολυμπιακός: Δεν θέλουμε και δεν συμμετέχουμε στο τσίρκο του Κοντονή και των υποβολέων του

Θέλουμε να συμμετέχουμε σε ένα κανονικό πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής χώρας.

olympiakos-simea-sima

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός, παίρνει θέση για τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην ανακοίνωση, γίνεται λόγος για ακατανόητες και αντιφατικές αποφάσεις του υφυπουργού και τονίζει ότι: «δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ότι αυτό συνεπάγεται».

Παράλληλα ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως αν δεν αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα, τότε θα κινηθεί νομικά, ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η παράσταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή συνεχίζεται και για μια ακόμα φορά το θύμα των ακατανόητων και αντιφατικών αποφάσεων του είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καμιά σοβαρή ομάδα και κανένας σοβαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν θα θέλει να έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν σε αυτό.

Στο τέλος της προηγούμενης περιόδου το ποδόσφαιρο γελοιοποιήθηκε πλήρως και ο Σύλλογός μας ήταν ο πλέον ζημιωμένος απο τις απαράδεκτες αναβολές του τελικού του Κυπέλλου, που μας ανάγκασαν σε απραξία ενός μήνα.

Τώρα και πάλι ο κύριος Κοντονής είναι αποφασισμένος, για μια ακόμα φορά, να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα της Super League αλλά και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όμως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πληρώνει ακριβά το ποδόσφαιρο και προφανώς δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα όπως αυτό προγραμματίστηκε από τις αρμόδιες αρχές θα κινηθεί νομικά ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Συλλόγου.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By