Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων – Δεν έχει πει ακόμα το φύγε ο Μαρινάκης στον Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων καθώς μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει πει ακόμα το φύγε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Πέδρο Μαρτίνεθ μετά την απογοητευτική εμφάνιση των ερυθρόλευκων στην Γερμανία και την ήττα από τη Φράιμπουργκ με 5-0.

Οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης και έως πριν από λίγο ώρα με το ένα πόδι εκτός του Ολυμπιακού, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση για την αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό και την εγκατάλειψη του πλάνου Κορδόν.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του Sportime θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει συζητήσεις με τον Αντόνιο Κορδόν, για το αύριο της ομάδας.

Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων – Δεν έχει πει ακόμα το φύγε ο Μαρινάκης στον Μαρτίνεθ
Κορδόν και Μαρινάκης έχουν χημεία μεταξύ τους και μεγάλη εκτίμηση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προορίζει τον Αντόνιο Κορδόν ως επικεφαλής αθλητικό διευθυντή και στις τρεις ομάδες του (Ολυμπιακός, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρίο Άβε).

Μάλιστα υπήρχε και συνομιλία Κορδόν με το νέο αθλητικό διευθυντή των ερυθρόλευκων Πέδρο Άλβες, για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Φυσικά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Αντόνιο Κορδόν για την εικόνα της ομάδας των ερυθρόλευκων.

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί η απόφαση για την απομάκρυνση Μαρτίνεθ να είναι κοινή, μεταξύ Μαρινάκη και Κορδόν. Αν π.χ. και ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων κρίνει ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει κάνει λάθη και πρέπει να φύγει, τότε η αποχώρηση θα είναι οριστική.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με προσωπική απόφαση, φαίνεται πως έβαλε φρένο στις εξελίξεις καθώς αποφάσισε να δώσει χρόνο το πρότζεκτ Κορδόν, περνώντας τις όποιες εξελίξεις από το φίλτρο του Ισπανού.

By