Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Ολυμπιακός: Αναβάθμιση Αβραάμ – Στον αέρα ο Τοροσίδης

Η κίνηση της αναβάθισης του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε γενικού αρχηγού της ομάδας του Ολυμπιακού σήμανε την υποβάθμιση (;) του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Ολυμπιακός στην παρουσίαση του Κάρλος Κορμπεράν έκανε μία κίνηση, με την αναβάθμιση του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε γενικό αρχηγό της ομάδας όμως είναι άφαντος από τότε ο Τοροσίδης.

Ίσως, με την… φούρια των ημερών η κίνηση αυτή να πέρασε απαρατήρηρη ή τέλος πάντων να μην της δόθηκε η αρμόζουσα σημασία.

Όμως σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής, κάθε δράση έχει και αντίδραση.

Έτσι η κίνηση της αναβάθισης του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε γενικού αρχηγού της ομάδας του Ολυμπιακού σήμανε την υποβάθμιση (;) του Βασίλη Τοροσίδη.

Στο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού ο Βασίλης Τοροσιδης είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά.

Όμως ο Βασίλης Τοροσίδης τις τελευταίες μέρες (σ.σ. και ειδικά μετά την αναβάθμιση του Αβραάμ, μόλις αυτός ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο) δεν φαίνεται πουθενά ή σχεδόν πουθενά αφού αναμένει από την διοίκηση να μάθει για τα νέα του καθήκοντα.

Ποια θα είναι αυτά; Κάποιοι λένε πως θα αναλάβει ενεργό ρόλο στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Θα δείξει.

Πάντως δίπλα στον Κάρλος Κορμπεράν βρίσκεται τον περισσότερο χρόνο ο Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος έχει αναλάβει να το εντάξει στον οργανισμό του Ολυμπιακού όσο γίνεται πιο ομαλά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By