Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Είπε “όχι” σε 15 εκατ. για Τσιμίκα! Συμφώνησε με Ελαμπντελαουί

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι… φορτωμένο αυτές τις ημέρες. Πέρα από τα εξωαγωνιστικά θέματα, υπάρχουν και αυτά που αφορούν το ρόστερ της ομάδας και πιο συγκεκριμένα την πρόταση που έφτασε στα γραφεία των “ερυθρόλευκων” για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά την προσπάθεια τους να κρατήσουν τον Ομάρ Ελαμπντελαουί μέχρι το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η Νις θέλει να κάνει δικό της τον Κώστα Τσιμίκα και -όπως αναφέρθηκε στον αέρα του “ΣΠΟΡ FM 94,6”- κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για την αγορά του Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ.

Όπως όμως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό, κάτι που δείχνει πως… επιμένει στο ποσό των 20 εκατ. για την πώληση του Τσιμίκα.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Το συμβόλαιό του Νορβηγού μπακ ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πάντως, ο Ολυμπιακός και ο παίκτης εμφανίζονται να συμφώνησαν, προκειμένου ο Ελαμπντελαουί να δώσει το “παρών” στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των “ερυθρόλευκων” που είναι προγραμματισμένες για τον Αύγουστο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By