Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ολυμπιακός: Φτάνει σε… αδιέξοδο με Ματέους Ρέις – Πάει για Κόντε

Ο αριστερός μπακ, Ματέους Ρέις, που φαίνεται να.. απομακρύνεται και η προσπάθεια απόκτησης του Αντουάν Κοντέ. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ του.

Ο Ολυμπιακός έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, με τη νίκη του επί της Ομόνοιας και παράλληλα προσπαθεί να κάνει ενισχυτικές “ενέσεις” στην αμυντική του γραμμή.

Οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν για την απόκτηση του Ματέους Ρέις από την Ρίο Άβε, αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται να απομακρύνεται. Ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” επικαλείται πληροφορίες από την Πορτογαλία και αναφέρει ότι η Ρίο Άβε βλέπει το “μπάσιμο” της Πόρτο για τον παίκτη και δεν θέλει να πέσει κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ (ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τα.. βρει στα 2,5 εκατ.).

Στην Πόρτο προορίζουν τον Ματέους Ρέις για αντικαταστάτη του Άλεξ Τέλες, που είναι πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός παρατήσει – “χάσει” τον συγκεκριμένο παίκτη, θα… προχωρήσει τις εναλλακτικές του λύσεις, όπως αυτή 22χρονου Μολδαβού διεθνή, Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ της Πάκος Φερέιρα.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντουάν Κοντέ (ΦΩΤΟ). Ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” αναφέρει ότι οι “ερυθρόλευκοι” προχωρούν τις συζητήσεις τους με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 26χρονο Γάλλο αμυντικό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By