Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Ολυμπιακός: Η συγκλονιστική κατάθεση του Σεμέδο!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ομολόγησε πως δεν διαχειρίστηκε σωστά τη δόξα και τα χρήματα που κέρδισε νωρίς στην καριέρα του. Έφτασε από το ζενίθ στο ναδίρ, αλλά κατάφερε να σηκωθεί ξανά στα πόδια του.

Ο Σεμέδο μεταξύ άλλων είπε για:

Την επίσκεψη της κόρης του όταν ήταν στην φυλακή: Ήρθε κόρη μου να δει. Νομίζω ότι το κατάλαβε από τον τρόπο που ήθελα να την προφυλάξω. Εγώ προσπαθούσα να μην το καταλάβω όλο αυτό για να μην της το περάσω.

Είχε συνηθίσει ο πατέρας της να λείπει, να έχει την απομόνωσή του λόγω προετοιμασιών ή να ταξιδεύει. Έτσι είχε πει, όπως της το είχα υποσχεθεί. Ότι ο μπαμπάς πήγε να παίξει και έχει υποχρεώσεις και ότι θα γυρίσει.

Το πως ένιωσε: Ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει έως τώρα. Είναι μία ψυχρή σχέση μέσα από ένα γυαλί. Δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον δικό σου άνθρωπο και μου έλλειπε αυτή η αίσθηση. Κάθε φορά που ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και ειδικά η κόρη μου έφευγε ένιωθα πολύ άσχημα. Ότι χειρότερο…

Την ημέρα που του είπαν ότι βγαίνει: Παίζαμε ντάμα και με φώναξαν να μιλήσω με τον δικηγόρο μου. Μου είπε “Σεμέδο από σήμερα έως το αργότερο αύριο θα βγεις”. Σε εκείνες τις 2 ημέρες δεν κοιμήθηκα ούτε μία ώρα. Ίσως 10 με 20 λεπτά αλλά μετά ξύπνησα. Ένιωθα ξανά πως θα τους δω όλους.

Την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθεις πως θα δεις ξανά τα παιδιά σου και όσους θέλεις. Ήταν απερίγραπτο το ότι αγκάλιασα την μητέρα μου μετά από μήνες. Όταν μου είπαν “βγαίνεις έξω” είπα στον εαυτό μου “ξύπνα έχεις μία δεύτερη ευκαιρία”! “Πάτα λοιπόν το κουμπί της επανέναρξης”. Έτσι έκανα. Τα σβήνεις όλα και αρχίζεις ξανά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By