Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει, κάναμε λάθη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στην έδρα του Παναιτωλικού (νίκη με 2-1), τονίζοντας όμως πως η ομάδα του δεν παρουσίασε την εικόνα που μπορεί.

”Έχει αλλάξει εντελώς η εικόνα του Παναιτωλικού, έχει βελτιωθεί, δεν κάναμε καλό παιχνίδι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά, μας έλειψε η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι, δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει σε άλλα ματς’.

Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ” τόνισε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο.

Για τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: ”Οι βαθμοί εδώ και στη Τούμπα έχουν ακριβώς την ίδια αξία, τρεις βαθμούς διεκδικούμε και πάλι, δεν αλλάζει κάτι. Σήμερα δεν είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλά λάθη, έλειψε η κατοχή και αυτά που κάνουμε συνήθως”.

Τέλος, για τους Ντρέγκερ και Ρέαπτσιουκ που αγωνίστηκαν: ”Για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί, ο Ντρέγκερ ήταν πολύ καλός αν και είχε να παίξει καιρό, ενώ είμαι χαρούμενος φυσικά και για το ντεμπούτο του Ρέαμπτσιουκ που πήγε καλά.”

(Visited 1 times, 1 visits today)
By