Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Ολυμπιακός: Μήνυμα Μαρινάκη για το Πάσχα με “ερυθρόλευκα” αυγά

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει μακριά από τους οπαδούς του λόγω κορονοϊού, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν τους ξέχασε σε αυτές τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο με ένα μήνυμα και για τις δυσκολίες του κορονοϊού, ανεβάζοντας και ένα video με… ερυθρόλευκα αυγά στο instagram.

Ο Μαρινάκης στη λίστα με τους πλουσιότερους ιδιοκτήτες ομάδων!

Σε αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε ως λεζάντα τα εξής: «Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες με ΥΓΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΓΑΠΗ! Το Φως της Ανάστασης να φέρει σε όλους μας τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΠΙΣΤΗ να ξεπεράσουμε μαζί όλες τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά!».

View this post on Instagram

«Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες με ΥΓΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΓΑΠΗ! Το Φως της Ανάστασης να φέρει σε όλους μας τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΠΙΣΤΗ να ξεπεράσουμε μαζί όλες τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά!» / “Wishing everyone a Happy Easter and may the spirit of Resurrection brings us all HEALTH, OPTIMISM, PATIENCE and LOVE! May the Light of Resurrection bestow upon us the STRENGTH and the FAITH to overcome all difficulties and move forward!” #HappyEaster #Wishes #Marinakis #Olympiacos #Greece #Piraeus #LovePiraeus #WeKeepOnDreaming

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) on

(Visited 1 times, 1 visits today)
By