Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Ολυμπιακός: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες κόντρα στη Φενέρμπαχτσε» ζήτησε ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη μαθηματικές πιθανότητες για να βρεθεί στα play off της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του να “παλέψει” για να τις εξαντλήσει.

Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε όμως, ότι μόνο αν κερδίσει η ομάδα τους Τούρκους, θα μπορέσει να δει και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα
«Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και προστέθηκε κι άλλο από τη στιγμή που ήρθε ο Γκούντουριτς, συν το γεγονός ότι πλέον είναι υγιής ο Βέσελι, ο οποίος είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι της.

Είναι η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό με σκορ μέσα από την ρακέτα, αυτό σημαίνει ότι εμείς πρέπει να ‘προστατεύσουμε’ την ρακέτα μας. Επίσης, έχει καλούς σουτέρ, Ντε Κολό, Γκούντουριτς, Μαχμούτογλου… Είναι πολύ σημαντικό το ότι είναι μια ομάδα με πολλά plays και πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στις συνήθειές τους, τις ατομικές και τις ομαδικές.

Ο αγώνας με την Φενέρμπαχτσε είναι πολύ δύσκολος και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν. Είναι απαιτητικό παιχνίδι, παιχνίδι μεγάλης έντασης και πρέπει να πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Αν το κερδίσουμε θα δούμε και την συνέχεια…

Δεν θέλουμε να βάλουμε στο μυαλό των παικτών τέσσερα ματς στην σειρά. Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Επιπλέον, είναι έτσι η φύση του συλλόγου που δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By