Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Ολυμπιακός: Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Σε εξαιρετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού μετά από δυο μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Ο κ. Μαρινάκης δεν μίλησε μόνο στους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όλο το προσωπικό της ομάδας του Πειραιά. Σε εξαιρετικό κλίμα, με τον ίδιο να είναι δείχνει τη θετικότητα και την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλά, μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την υγεία των οικογενειών τους και των δικών τους ανθρώπων, όπως και για την κατάσταση στις χώρες τους.

Στην ομιλία του, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε εκτενή αναφορά στο πόσο υγειονομικά ασφαλής είναι η Ελλάδα, για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και για τις οικογένειές τους, ενώ τόνισε ότι «ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, ενωμένη στις χαρές, αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες που μας κάνουν πιο δυνατούς».

Αναφέρθηκε ενδελεχώς στην ανάγκη αλληλεγγύης και ενότητας που πρέπει να υπάρχει για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης από την πανδημία, τονίζοντας ότι «μέσα από αυτήν την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, τόσο κατά την φετινή σεζόν όσο και τις ερχόμενες».

Ακριβως σε αυτό το πλαίσιο της ακόμη μεγαλύτερης ενίσχυσης των Ερυθρόλευκων, ο κ. Μαρινάκης μίλησε για τη 2ετή επέκταση συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς, του προπονητή που ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά την ομάδα του.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε στους ποδοσφαιριστές και για την προσωπική του εμπειρία με τον κορωνοϊό, και εξήγησε ότι ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών του, επανήλθε ακμαιότερος.

Δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στη «θαυμαστή στάση των Ελλήνων πολιτών», ενώ ζήτησε και από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή, τηρώντας όλες τις οδηγίες των ειδικών.

Επιπλέον ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειές τους στις προπονήσεις και στους αγώνες προκειμένου να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου αλλά και για την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Επίσης μετέφερε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούν με την υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά στο πρωτάθλημα και να αγωνίζονται, παλεύοντας με πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό σαν το πρωτάθλημα να ξεκινούσε τώρα.

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετέφερε στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ότι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο, ώστε η ο Ολυμπιακός να γυρίσει πιο δυνατός από πριν στη δράση, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή του πορεία και εκπληρώνοντας τα όνειρα του κόσμου του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By