Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023

Ολυμπιακός: Τα δύο σενάρια για το μέλλον του Κανός μετά την κίνηση της Μπρέντφορντ

Όλο το προηγούμενο διάστημα στον Ολυμπιακό πόνταραν στο να μην κάνει κίνηση η Μπρέντφορντ για να επεκτείνει το συμβόλαιο του Σέρτζι Κανός και έτσι να αυξηθούν οι πιθανότητές του να κρατήσει τον παίκτη.

Η Μπρέντφορντ όμως γνωστοποίησε πως επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Ισπανού ακραίου επιθετικού μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, με αποτέλεσμα η παραμονή του στον Ολυμπιακό να δυσκολεύει περισσότερο από ποτέ.

Το deal για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό από τη μεριά των Άγγλων σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον να υλοποιήσουν όσα αναφέρουν και να τον στηρίξουν αγωνιστικά δίνοντάς του αρκετές ευκαιρίες και σε δεύτερο πλάνο να επιλέξουν να τον πουλήσουν.

Και βέβαια εάν τυχόν πουληθεί ο Ισπανός εξτρέμ, το ποσό που θα ζητήσει η Μπρέντφορντ δεν θα είναι μικρό. Σε κάθε περίπτωση ένας νέος δανεισμός του θεωρείται από δύσκολος έως και απίθανος. Αν βέβαια ο Ολυμπιακός διαγνώσει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες ελπίδες ίσως κυνηγήσει το θέμα Κανός κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν, διότι είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι τον τραυματισμό του.

By