Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Ολυμπιακός: Θα κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ για τη Ριζούπολη

Το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στην Ριζούπολη.

Η απόφαση αυτή, όπως αναμενόταν, δεν άρεσε καθόλου στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι ήταν κι οι μόνοι που ψήφισαν «όχι».

Ωστόσο, στο Λιμάνι δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά της ΕΠΟ.

Στον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για δόλια επιλογή γηπέδου και για μία ΕΠΟ που ομολόγησε ότι δεν έχει καν ελέγξει το γήπεδο. Επίσης εκτός από το ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν νομικά κατά όσων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δ.Σ.) της ΕΠΟ στήριξαν την επιλογή της Ριζούπολης υπάρχει και συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά και κατά του προέδρου της επιτροπής διοργανώσεων, Παναγιώτη Δημητρίου διότι τον καταγγέλει πως δήλωσε ψευδώς ότι η Ριζούπολη έχει άδεια UEFA.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και κατά της ΕΠΟ και των μελών της σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη του στον τελικό. Μάλιστα ο εκπρόσωπός του, Τάκης Αγραφιώτης, αναρωτήθηκε με ποιο κριτήριο επελέγη η Ριζούπολη ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γήπεδα.

Στάθηκε στο ότι είναι γήπεδο ομάδας SL2 και τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε για την SL1 ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Επίσης ότι δεν έγινε έλεγχος του γηπέδου και του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα στον Ολυμπιακό διαπίστωσαν στην ψηφοφορία πως μέχρι και ο ίδιος ο Γραμμένος ψήφισε παρών, δείχνοντας το πόσο επικίνδυνος είναι ο ορισμός του γηπέδου αυτού.

Ο Αγραφιώτης ακόμα επισήμανε το πόσο υποβαθμίζει τον θεσμό του Κυπέλλου όλη αυτή η εξέλιξη και στοιχειοθετεί έτσι απιστία των μελών που στήριξαν την επιλογή και οδήγησαν σε μείωση εσόδων στο 50%.

Σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν παρόντες στην διαδικασία μέχρι και ο Πετρ Φούσεκ στηλίτευσε το πως επελέγη αυτό το γήπεδο λέγοντας πως ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που αποφάσισε με τέτοιον τρόπο η Επιτροπή και για ένα τέτοιο γήπεδο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By