Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Ολυμπιακός: Τόσα πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς για να λύσει το συμβόλαιό του

Μία σημαντική λεπτομέρεια αφορά στις σχέσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και του Πίνι Ζαχαβι, εκπροσώπου του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για να λύσει το συμβόλαιό του χρειάστηκε ο Ολυμπιακός να κάνει υπέρβαση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν λίγο μετά τις 18:00 πέρασε την πόρτα του προπονητηρίου του Ρέντη ο Κάρλος Κορμπεράν ενώ λίγο μετά ακολούθησε και το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Πορτογάλο από την ομάδα του Πειραιά.

Ανεπίσημα ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελούσε παρελθόν μετά την ήττα με 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη λίγες μέρες πριν.

Οι σκέψεις για αντικατάσταση του Πορτογάλου υπήρχαν και πριν το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς, που σήμανε το τέλος του Champions League και των εσόδων του, για τους Πειραιώτες.

ADVERTISING

Ο Πέδρο Μάρτινς, πορτογαλικά μέσα θέλουν να μην περίμενε την εξέλιξη της απομάκρυνσής του, ενώ και ο ίδιος μετά το παιχνίδι με την Μακάμπι είχε απορρίψει την πιθανότητα παραίτησής του.

Έτσι… δουλειά έπιασαν οι δίαυλοι επικοινωνίας της διοίκησης του Ολυμπιακού και του γραφείου μάνατζερ του Πορτογάλου.

Μία σημαντική λεπτομέρεια αφορά στις σχέσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και του Πίνι Ζαχαβι, εκπροσώπου του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Τόσα πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς για να λύσει το συμβόλαιό του
Συνήθως όταν εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπάρχει λύση, έτσι και στην περίπτωση Μαρτίνς η λύση δόθηκε με μία κίνηση καλής θέλησης από τον Ολυμπιακό, ένδειξη πως ο οργανισμός δεν είχε διάθεση να χαλάσει τις σχέσεις του με τον Πίνι Ζάχαβι.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έδωσε ολόκληρο το ποσό του ενός έτους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, δηλαδή ένα ποσό της τάξης των 900.000 ευρώ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε υπογράψει πρόσφατα διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για 900.000 ευρώ το χρόνο (σ.σ. γι αυτόν και τους συνεργάτες του).

Ο Ολυμπιακός έδωσε τον ένα χρόνο στον Πορτογάλο, σαν να εργάζονταν κανονικά στην ομάδα του Πειραιά.

Δεν είναι και λίγο να κάνει τέτοια κίνηση ο Ολυμπιακός, η οποία και «ξεκλείδωσε» τις διαδικασίες για την αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Φιλικό λοιπόν το διαζύγιο και τέλος καλό όλα… καλά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By