Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οργή των συγγενών του 14χρονου Τάσου: «Το παιδί μας είναι στο χώμα και ο δολοφόνος ελεύθερος»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο δράστης

thes1

Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο δράστης προκάλεσε την οργή των συγγενών του 14χρονου Τάσου, τον οποίο σκότωσε ο φίλος του, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

«Το δικό μας το παιδί είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο και να έρθει εδώ τι θα το κάνουμε; Θα γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι;» δήλωσε ο θείος του ανήλικου θύματος, Αντώνης Ευσταθιάδης, στο Mega. «Είναι δίκαιο πράγμα; Υπάρχει και θεός και βλέπει», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του θύματος διέψευσε ξανά τους ισχυρισμούς του δράστη περί εκφοβισμού από το θύμα, τονίζοντας ότι ο Τάσος ήταν ένα από τα λίγα παιδιά που έκαναν παρέα μαζί του.

«Βullying το δικό μας το παιδί που το” κανε παρέα; Που δεν το έκανε κανένα άλλο παιδί. Ο φόβος και ο τρόμος του σχολείου ήταν. Το δικό μας παιδί ήταν 1,50 κι εκείνος ήταν ένας γορίλας. Υπάρχει περίπτωση για bullying;», διερωτήθηκε ο θείος του θύματος.

Νέες καταγγελίες, για τον χαρακτήρα του ανήλικου δράστη έκανε εκπαιδευτικός, ο οποίος ανέφερε ότι ήταν οξύθυμος από μικρή ηλικία.

«Είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά, προκαλούσε συνεχώς τους συμμαθητές του. Προκαλούσε επεισόδια. Τους έσπρωχνε σε ανύποπτο χρόνο και μετά ισχυριζόταν ότι αυτοί το έκαναν και αυτό το πράγμα τού δημιουργούσε μεγάλη ικανοποίηση» δήλωσε ο εν λόγω εκπαιδευτικός στο Mega, σημειώνοντας ότι οι εκπαιδευτικοί είχαν ενημερώσει τους γονείς του 14χρονου για αυτή τη συμπεριφορά.

«Λέγαμε στους γονείς ότι έπρεπε να το χειριστούν, να πάνε σε κάποια ομάδα, σε κάποιο γιατρό, σε κάποιον ψυχολόγο, να δουν ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί τους αλλά δεν δεχόταν με τίποτα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

By