Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Οργή Τσίπρα κατά Τσακαλώτου, Πολάκη και Τζάκρη! – «Μαχαίρι» σε όσους βγαίνουν εκτός γραμμής

Σε κλίμα έντασης και εκνευρισμού έγινε ο πρωινός καφές με τον Αλέξη Τσίπρα να επιτίθεται στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, στην Θεοδώρα Τζάκρη αλλά και στον Παύλο Πολάκη λέγοντας ότι δεν γίνεται να ασκείται πολιτική μέσα από τα social media.

Απευθυνόμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι κακώς επέλεξε να κάνει αυτή την ανάρτηση στοχεύοντας το «αφήγημα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος του είπε ότι έχει τρωθεί η εμπιστοσύνη απέναντι στις δια;δικασίες στο κόμμα και πρόσθεσε ότι κανένας δεν αμφισβητεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός στους χαρακτηρισμούς του και αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη είπε ότι δεν είναι δυνατόν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός να απαντάει ο ίδιος στα στελέχη του κόμματος μέσω Facebook.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν και απέναντι στην Θεοδώρα τζάκρη για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε με λάθος τρόπο έννοιες που συνδέονται άμεσα με την Αριστερά.

Ο κ. Τσίπρας πρότεινε την ερχόμενη Δευτέρα να συγκλιθεί το Πολιτικό Συμβούλιο προκειμένου να φτιαχτεί ένα όργανο το οποίο θα αναλαμβάνει τέτοιου είδους χειρισμούς.

Σε αυτό θα μετέχουν η Όλγα Γεροβασίλη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Το όργανο θα ακολουθεί την εξής διαδικασία: Αρχικά θα καλεί τα στελέχη που εμφανίζονται εκτός γραμμής να δώσουν εξηγήσεις. Αν το στέλεχος επιμένει θα του γίνεται σύσταση και αν επιμένει και πάλι θα πρέπει να αποχωρήσει από την κομματική του θέση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By