Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό – Αυτό το συμβόλαιο θα υπογράψει!

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Τα βρήκαν σε όλα οι δύο πλευρές. Αυτό είναι το συμβόλαιό του.

Αυτή τη φορά είναι οριστικό! Ο Ολυμπιακός και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήρθαν σε συμφωνία και μέσα στο επόμενο διάστημα θα έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτό το συμβόλαιο θα υπογράψει ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός και Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα πορευτούν μαζί. Πολλές φορές οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, άλλες τόσες φορές απομακρύνθηκαν από τη συμφωνία, τελικά αυτή έκλεισε οριστικά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο δύο ετών.

Οι δυσκολίες στο ξεκίνημα ήταν αρκετές. Ο 33χρονος γκολκίπερ έψαχνε ένα ακριβό συμβόλαιο στην Αραβία, ήρθαν οι δεύτερες σκέψεις από τη μεριά του, έχοντας σαφή προτίμηση να παραμείνει στην Ελλάδα, μιας και ψάχνει σπίτι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Πέραν του προσωπικού βεβαίως, ρόλο έπαιξε και η Εθνική ομάδα. Διότι, ο Πασχαλάκης είχε ενημέρωση από τον Πογέτ, πως σε περίπτωση που μεταβεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, θα είναι σχεδόν απίθανο να βρίσκει θέση στις κλήσεις.

Και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έψαξε πολλές λύσεις για κάτω από τα δοκάρια. Και μάλιστα από το πάνω ράφι. Δεν ήταν και μικρό το συμβόλαιο που έδινε στον Κέιλορ Νάβας. Δεν μπορούσε να βγει και η συγκεκριμένη μγεάλη μεταγραφή ωστόσο. Σκοπός ήταν να αποφύγουν και τις όποιες αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου για τον Πασχαλάκη. Το γεγονός πως προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και η εμφάνιση του Βάτσλικ με τον Άρη, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική συμφωνία.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θέλει κι αυτός με τη σειρά του πολύ χρόνο για να είναι έτοιμος. Απέχει όλο το καλοκαίρι από την αγωνιστική δράση, έχοντας κάνει μόνο ατομικές προπ0νήσεις.

By