Τρίτη, 15 Ιουνίου, 2021

Όσα είπε και αθέτησε ο Τσίπρας -[Βίντεο]

Ένα επετειακό βίντεο με τις δεσμεύσεις του Έλληνα πρωθυπουργού που πετάχτηκαν στα σκουπίδια μετά την ψήφιση και την εφαρμογή ενός ακόμα μνημονίου, κάνει το γύρω του διαδικτύου

tsipras-varoufakis-tsakalotos-dragasakis

Μπορεί στη φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ, στο Τάε Κβον Ντο, να είχαμε πολλά ευτράπελα, με ανορθόγραφα συνθήματα από καθαρίστριες που διορίστηκαν και στη συνέχεια έγιναν γραμματείς στα δικαστήρια, αλλά και επαναστάτες «βουτυρόπαιδα» να καταφτάνουν στη μάζωξη με  την αγωνιστική Μερσεντές του μπαμπά, ωστόσο τη παράσταση έκλεψε ένα βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση.

Γράφει ο «κλειδαράς»

Σε αυτό το βίντεο αίσθηση προκάλεσε η αήθης επίθεση σε δημοσιογράφους με προσωπικές αναφορές, αλλά και σε μέσα ενημέρωσης. Επίθεση που μάλλον έγινε στοχευμένα, με σκοπό αφενός να κατασκευαστεί, για ακόμα μία φορά κάποιος εχθρός, που θα συσπειρώσει το ποίμνιο και θα φορτωθεί όλα τα σπασμένα του πρώτου χρόνου αριστερά με Καμμένο και αφετέρου, θα αποπροσανατολίσει το κόσμο, από τα πραγματικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αποτελέσματα που ήρθαν ύστερα από τη περήφανη διαπραγμάτευση και έφεραν φόρους, μνημόνια, κοινωνικές διαμάχες και δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα τόσα χρόνια κήρυττε το πάλαι ποτέ αντιμνημονιακό μπλοκ, από τις πλατείες και τα έδρανα της Βουλής.

Όλα αυτά όμως που δεν ειπώθηκαν εκεί, απαντήθηκαν από αλλού. Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ ο Γ. Πρετεντέρης πήρε αποσπάσματα από τις προγραμματικές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού και δημιούργησε το δικό του επετειακό μήνυμα, εκθέτοντας όχι μόνο την επιθετική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις γκεμπελικές πρακτικές που εφαρμόζει το κυβερνών κόμμα. [video_embed][/video_embed]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)