Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Οσκαρ 2020: Viral η επική αντίδραση του σκηνοθέτη των «Παρασίτων» on stage -Χάζευε το Οσκαρ, σαν λουκούμι

Τα «Παράσιτα» έγραψαν ιστορία στα Οσκαρ 2020, καθώς έγιναν η πρώτη ξενόγλωσση ταινία στα χρονικά του θεσμού που κατακτά το Οσκαρ καλύτερης ταινίας.

Ενα σαφές μήνυμα ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να… μάθουν να βλέπουν ταινίες με υπότιτλους. Οπως η υπόλοιπη υφήλιος. Ο 55χρονος Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης και παραγωγός των Παρασίτων Νότο Bong Joon Ho ευχαριστήθηκε ένα ένα τα Οσκαρ της βραδιάς, από το πρώτο ως το -εντελώς αναπάντεχο- τέταρτο.

Οπως και όλο το καστ των Παρασίτων το οποίο με πρωτόγνωρη χαρά -δεν είναι και λίγο μια ασιατική ταινία να κατακτά όχι ένα άλλα τέσσερα Οσκαρ και μάλιστα από τα πιο σημαντικά- ανέβηκαν στη σκηνή του Dolby Theater, μίλησαν με διερμηνείς, αλλά δεν σκέφτηκαν ούτε δευτερόλεπτο να φιλτράρουν την οποιαδήποτε αντίδραση τους, επειδή μόνο και μόνο βρισκονταν στα… Οσκαρ 2020, με όλο το Χόλιγουντ στα πόδια τους να τους αποθεώνει, ενώ τους παρακολουθούσαν και 1 δισ. τηλεθεατές ανά τον κόσμο!

Και φυσικά δεν ήταν μόνο οι κυρίες του καστ που δεν σταμάτησαν να βγάζουν selfies αλλά και ο ίδιος ο Bong Joon Ho τον οποίο συνέλαβε η κάμερα, επί σκηνής των Οσκαρ 2020, κατά την παραλαβή του Οσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου να χαζεύει το Οσκαρ του σαν παιδί. Και αφού συνειδητοποιεί ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα ότι είναι… ολόδικό του σκάει ένα ανεπανάληπτο χαμόγελο. Το στιγμιότυπο έχει γίνει viral.

Στο 01:50 στο παρακάτω βίντεο:

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By