Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Όσκαρ Πιστόριους: Η δολοφονία της Ρίβα αναβιώνει σε ένα ντοκιμαντέρ που σοκάρει

Η Amazon Prime προβάλλει το ντοκιμαντέρ με εικόνες του να αποτελούν πειστήρια του εγκλήματος – Συγκλονισμένη δηλώνει η αδελφή του πανέμορφου μοντέλου – Προκλητικό το χαρακτηρίζει η οικογένεια Στέενκαμπ

Ένα αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ που ξυπνά άσχημες μνήμες από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του μοντέλου Ρίβα Στέενκαμπ από τον αγαπημένη της Όσκαρ Πιστόριους,πριν από πέντε χρόνια,την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η Amazon Prime προβάλλει το ντοκιμαντέρ που σοκάρει ενώ ορισμένες εικόνες του αποτελούν πειστήρια της αστυνομίας, σύμφωνα με τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας.

Το ντοκιμαντέρ θεωρείται άκρως προκλητικό από την οικογένεια της άτυχης κοπέλας ενώ υπάρχουν κι αυτοί που έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ως «εξαιρετική δουλειά».

Με τον Νοτιοαφρικανό Παραολυμπιονίκη να εκτίει την ποινή του στη φυλακή το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ προβάλλει ορισμένες εικόνες που απεικονίζουν τη σορό του μοντέλου με τους συγγενείς του θύματος να διερωτώνται πώς αυτές βρέθηκαν στα χέρια του παραγωγού.

Η Σιμόν, αδερφή του άτυχου μοντέλου, δηλώνει συγκλονισμένη: «Η ερώτησή μου είναι πώς γίνεται οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ να έχουν στα χέρια τους και να παρουσιάζουν υλικό το οποίο προέρχεται από την αστυνομία. Οι γονείς μου δεν είναι νέοι άνθρωποι και φοβάμαι τι θα τους συμβεί αν δουν αυτές τις εικόνες», έσπευσε να υποστηρίξει στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιστόριους βρίσκεται στη φυλακή από τον Ιούλιο του 2016 εκτίοντας ποινή κάθειρξης έξι ετών, αφού κρίθηκε ένοχος σε δεύτερο βαθμό για τον φόνο της Στέενκαμπ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013.

Αρχικά είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία και είχε καταδικαστεί σε πενταετή κάθειρξη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By