Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Όταν ο Χαϊκάλης μιλούσε για τις offshore στην tv

Προφητική ατάκα σε μια από τις σειρές του γνωστού ηθοποιού

xaikalis-pavlos

Το λιγότερο προφητική μπορεί να χαρακτηριστεί μια από τις ατάκες του Παύλου Χαϊκάλη στην δημοφιλή σειρά του MEGA,  «50-50» , όπου ο πρώην υπουργός μιλούσε για μια κρυφή… εταιρία offshore.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο ηθοποιός λέει στην τηλεοπτική του σύζυγο ότι «κυνηγάνε τις off shore» εταιρείες και πρέπει να πάει στη «Νικοσιά» (την Λευκωσία) της Κύπρου για να το τακτοποιήσει. Όταν εκείνη αναρωτιέται «μα καλά, έχουμε εμείς off shore εταιρεία στην Κϋπρο;» ο Χαϊκάλης απαντά: «Off shore και ποιος δεν έχει, αθώο μου περιστεράκι;»…

Πώς έλεγαν παλιά «κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα;». Στην προκειμένη περίπτωση προφανώς δεν ισχύει, αφού ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. παραδέχθηκε χθες (στο Mega επίσης) ότι έχει off shore εταιρεία στην Κύπρο, που όμως «δεν είναι off shore με την τυπική έννοια του όρου, αφού δεν έχει κέρδη».

Υποστηρίζει δε ότι γι” αυτό δεν την δήλωσε στο πόθεν έσχες του.  Οι αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν ακόμη και από το ίδιο το κόμμα των ΑΝΕΛ ανάγκασαν τον Π. Χαϊκάλη να δώσει στις 19:00 απόψε συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει τα ανεξήγητα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By