Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ουίλιαμ, Χάρι και Τζάστιν Τριντό: Το «σέξι τρίο» έκλεψε τις εντυπώσεις στη Γαλλία

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι και ο Καναδός πρωθυπουργός, συναντήθηκαν στις εκδηλώσεις μνήμης στη βόρεια Γαλλία για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μάχη του Βίμι Ριτζ, ένα γεγονός ορόσημο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος πέρασαν σχεδόν απαρατήρητοι την Κυριακή 9 Απριλίου στις εκδηλώσεις μνήμης στη βόρεια Γαλλία με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη μάχη του Βίμι Ριτζ, μια εμβληματική μάχη για την πορεία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Και αυτό επειδή όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα σε τρεις γοητευτικούς άντρες!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο αδελφός του πρίγκιπας Χάρι και ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ήταν παρόντες στις εκδηλώσεις και φωτογραφήθηκαν μαζί προκαλώντας καταιγισμό σχολίων θαυμασμού στο Twitter ενώ ο γαλλικός Τύπος τους υποδέχθηκε με τον τίτλο: «Το σέξι τρίο».

Με σκούρα μπλε κοστούμια και με παπαρούνες στο πέτο, σύμβολο φόρου τιμής στους πεσόντες του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Βρετανοί πρίγκιπες και ο Καναδός πρωθυπουργός έστρεψαν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το ό,τι δίπλα τους ο πρίγκιπας Κάρολος εκφωνούσε ομιλία αφιερωμένη στα θύματα του πολέμου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κοντά στην γαλλική πόλη Αράς και λίγοι ντόπιοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους υψηλούς προσκεκλημένους. Όμως, μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών με τους Βρετανούς πρίγκιπες και τον Τριντό, το Twitter πήρε φωτιά.

«Δεν μπορεί να έχεις τόσους όμορφους μαζί σε ένα μέρος», έγραψε μια χρήστης και μια άλλη σχολίασε: «Θυμάμαι όταν ο Ουίλιαμ ήταν ο μοναδικός hot, όχι και άλλους. Ο Χάρι είναι ωραίος, αλλά μη με κάνετε να αρχίσω τώρα και με τον πρωθυπουργό Τριντό!».

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Απριλίου του 1917, 3.500 Καναδοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Μάχη του Βίμι Ριτζ πολεμώντας γενναία τις γερμανικές δυνάμεις.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By