Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Π. Χρηστίδης: «Ιδεολόγοι της μιζέριας» κάτω τα χέρια από τον Πύρρο

Ως ιδεολόγους της μιζέριας χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ συντάκτες της Αυγής και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ασπάζονται αυτό το άρθρο

xristidis

Με σκληρή γλώσσα επιτέθηκε ο Παύλος Χρηστίδης στην Αυγή και όσους κοινοποιούν αυτόν τον «λίβελο» όπως μας είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις που έκανε στο tepaper.gr τόνισε πως:

Tα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έτσι διάλεξαν να πολιτευτούν εδώ και χρόνια. Κολλάνε ρετσέτες λάσπης σε ότι είναι ανάξιοι να φτάσουν και πριονίζουν την αριστεία από όπου κι αν προέρχεται. Όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης εκφύλισαν τον δημόσιο λόγο και εκχυδάισαν την πολιτική ζωή, έτσι δημιούργησαν κλίμα αμφισβήτησης και διχόνοιας, με στοχευμένη σπέκουλα προς πρόσωπα και θεσμούς, σας θυμίζω τι τραγούδαγαν από την πλατεία Συντάγματος για τη βουλή και το πολίτευμα μας.

Το ίδιο κάνουν και σε ότι δίνει χαρά στον κόσμο, σε ότι μας κάνει περήφανους και δεν ανήκει σε αυτό το κλειστό κλαμπ της Κουμουνδούρου, ότι δεν υποτάσσεται στο διευθυντήριο του κ. Τσίπρα και του κ. Παππά.

Ο κόσμος όμως τους κατάλαβε και η λάσπη πλέον λερώνει αυτόν που την πετάει.

Ο κόσμος αυτές τις ημέρες καταλαβαίνει και το ποιος είναι ο Πύρρος Δήμας και ποια ήταν η προσφορά του και θυμάται αρκετά καλά πόσες φορές μας έκανε υπερήφανους, πόσες φορές ξενυχτήσαμε μπροστά από τις τηλεοράσεις προκειμένου να πανηγυρίσουμε μαζί του. Η αναγνώριση του Πύρρου Δήμα είναι καθολική και παγκόσμια, δεν έχει ανάγκη ούτε την πράβντα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία στερείται σοβαρότητας και ελπίδας, ούτε την Χρυσή Αυγή που έλεγε και αυτή τα ίδια πριν από λίγο καιρό…

Όλοι αυτοί είναι κοινωνοί και κήρυκες της μιζέριας, ευτυχώς ο κόσμος τους κατάλαβε και τους γυρνάει την πλάτη.

Ο Παύλος Χρηστίδης μάλιστα μετά λίγη ώρα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για το ίδιο θέμα πως η εικόνα της πετυχημένης Ελλάδας με τα μετάλλια κάποιους τους  ενοχλεί και απαίτησε από τους «ιδεολόγους της μιζέριας» να αφήσουν κάτω τα χέρια από τον Πύρρο Δήμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)