Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Π. Καμμένος: «Έχουμε τελειώσει με το μνημόνιο και την τρόικα»

«Η σχέση εξουσίας του δανειζόμενου με το δανειστή δεν θα υπάρχει»

tsipras kammenos

«Έχουμε τελειώσει με το μνημόνιο και την τρόικα», δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Τους τύπους που έμπαιναν στα υπουργεία και έδιναν εντολή στους υπουργούς δεν θα τους ξαναδούμε. Ούτε με e-mail θα συνεχιστεί η χώρα να κυβερνάται όπως έκανε ο κ. Σαμαράς, όταν είπε ότι τους έδιωξε» τόνισε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι οι πολίτες έστειλαν μήνυμα ότι η λιτότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

«Η τρόικα θα αντικατασταθεί στην Ελλάδα με τους θεσμούς με τους οποίους η χώρα έχει συνάψει συμφωνία ισότιμου εταίρου και θα ακούμε τους ισότιμους εταίρους, όπως, όμως, θα ακούνε και αυτοί ισότιμα. Η σχέση εξουσίας, δηλαδή, του δανειζόμενου με το δανειστή δεν θα υπάρχει. Το μνημόνιο και η πολιτική την οποία είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση, δεν ισχύει» επισήμανε ο κ. Καμμένος.

«Δεν έχουμε πλέον την επιβολή ενός προγράμματος το οποίο έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, την οικονομία στο τέλμα, τη νέα γενιά να έχει μετατραπεί είτε σε ανέργους είτε σε μετανάστες. Φαίνεται ότι υπάρχει η ελπίδα της αλλαγής μιας πολιτικής από μία εκλεγμένη κυβέρνηση και η επαναφορά της δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας» πρόσθεσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By