Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Π. Σκουρλέτης: Να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου

Η ενίσχυση της Δημοκρατίας στα Σώματα Ασφαλείας είναι μία δύσκολη εξίσωση, σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», καθώς στην κοινωνία υπάρχει βία σε διάφορες εκφάνσεις, άρα και η ανάγκη προστασίας των πολιτών, αυτό που λέγεται δημιουργία του αισθήματος της ασφάλειας.

Να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ.Σκουρλέτης εκτίμησε επίσης ότι τα δημοσκοπικά στοιχεία, πέραν της αμφισβήτησης της αξιοπιστίας τους, στέλνουν ένα μήνυμα ότι υπάρχει μία μερίδα του κόσμου που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει βρεθεί σε μία απόσταση από αυτόν. «Το θετικό είναι ότι ο κόσμος αυτός δεν φαίνεται να επιλέγει διαφορετική πολιτική, είναι ένα στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί, να αποκτήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του», υπογράμμισε.

Σχολίασε εξάλλου την συνεχή επίκληση πρόωρων εκλογών από την αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι είναι «φερετζές για να μην τοποθετηθεί στα κρίσιμα προβλήματα αυτή την χρονική συγκυρία … από τη μία ζητάει εκλογές, αλλά από την άλλη δεν έχει να καταθέσει εναλλακτικές προτάσεις, όχι έναντι της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά απέναντι στις πολιτικές των περασμένων ετών που μας οδήγησαν εδώ». «Όταν δεν έχει κάτι διαφορετικό να προτείνεις, κάνεις φασαρία για να καλύψεις την πολιτική σου γύμνια», υπογράμμισε.

(Visited 1 times, 1 visits today)