Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Παναρίτη: Δεν έχω κάνει δηλώσεις

«Δεν έχω κάνει δηλώσεις, μιλάω ταν πρέπει. Λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς. Είναι κρίμα γιατί η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει»

panariti-elenapp

Η νέα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ διαψεύδει δημοσιεύματα με δηλώσεις τις για τις αντιδράσεις στον διορισμό της τονίζοντας ότι η ίδια δεν έχει μιλήσει πουθενά για το θέμα.

«Δεν έχω κάνει δηλώσεις, μιλάω ταν πρέπει. Λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς. Είναι κρίμα γιατί η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει», έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Παναρίτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Νωρίτερα η ισοτσελίδα usay.gr είχε μεταδώσει δηλώσεις της κ. παναρίτη η οποία φερόταν να έχει πει: «Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα. Πρόκειται για ανώριμες αντιδράσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μου όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην διαπραγματευτική ομάδα».

Το θέμα Παναρίτη εξελίσσεται σε μείζον ενδοκυβερνητικό και εσωκομματικό ζήτημα με ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις. Πέρα από τα όσα διαμείβονται δημοσίως με δηλώσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο παρασκήνιο το θέμα δεν περιορίζεται στην κ. Παναρίτη -για την οποία πολλοί πλέον ζητούν μετά τη συμφωνία να απομακρυνθεί- αλλά αφορούν τον ίδιο τον «προστάτη» της κ. Γιάνη Βαρουφάκη και τις σχέσεις του με την κυβέρνηση.

Το κοινό αίσθημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν οι δύο αναρτήσεις στο twitter της ευρωβουλευτού κας Σοφίας Σακοράφα: «Η Παναρίτη εκπρόσωπος της πρώτης αριστερής κυβέρνησης; Ε, όχι, αυτό ξεπερνά τα όρια. Δυστυχώς η Παναρίτη δεν είναι η πρώτη ατυχής επιλογή, αλλά είναι αυτή που ξεπερνά κάθε όριο».

By