Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Παναθηναϊκός: Αποχή ξεκινούν από τη Δευτέρα οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές

Οι υποσχέσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου δεν υλοποιήθηκαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν αποχή από τις προπονήσεις αν δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος μέχρι την επιστροφή στο Κορωπί την ερχόμενη Δευτέρα! 

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν βάλει πλάτη όλο αυτό το διάστημα σχετικά με τις οφειλές από την διοίκηση της ΠΑΕ αλλά όπως φαίνεται η υπομονή των παικτών έχει φτάσει στο τέλος της!

Στην τελευταία επίσκεψή του στο Κορωπί, ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε υποσχεθεί πως την περασμένη Δευτέρα θα έμπαιναν τα λεφτά των ξένων ποδοσφαιριστών από την δόση του Οκτωβρίου. Κάτι που δεν έγινε και δεν ήταν η πρώτη φορά που τα όσα λέει ο πρόεδρος της ομάδας μένουν στα λόγια και δεν γίνονται πράξεις.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, αρχής γενομένης από εκείνη της Πέμπτης!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης λειτούργησε «πυροσβεστικά» και προσπάθησε να σβήσει την… φωτιά, δίνοντας ρεπό για αύριο, το οποίο προστέθηκε στην άδεια των παικτών για τις γιορτές του Πάσχα.

Πάντως, η απόφαση των παικτών δεν αλλάζει και το μήνυμα που έστειλαν προς την διοίκηση ήταν ξεκάθαρο. Αν δεν εμφανιστούν λεφτά στους λογαριασμούς μέχρι και την Δευτέρα που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στο «Γεώργιος Καλαφάτης», τότε εκείνοι θα ξεκινήσουν την αποχή από τις προπονήσεις! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κατάσταση πάει να ξεφύγει και στο αγωνιστικό τμήμα και μένει να δούμε αν ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να καλύψει κάποιες από τις οφειλές προς τους παίκτες ή θα αφήσει και το αγωνιστικό τμήμα να διαλυθεί εντελώς παρά τις προσπάθειες του Ουζουνίδη να το κρατήσει όρθιο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By