Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός – Άρης: Για ποιους παίκτες ο τελικός κρίνει το μέλλον τους!

Παναθηναϊκός – Άρης ώρα μηδέν. Η μέρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας (20:30, Cosmote Sports) έφτασε. Για κάποιους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και για τους Χρήστο Κόντη και Άκη Μάντζιο εκτός από το τρόπαιο παίζεται και το μέλλον τους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τελικός! Με όλη την σημασία της λέξης για αμφότερες τις ομάδες μια και ο νικητής, μεταξύ άλλων, εξασφαλίζει μία θέση στην Ευρώπη.

Για τον Παναθηναϊκό το ματς στον Βόλο αποτελεί σανίδα σωτηρίας σε μία χρονιά που ΄χει σχεδόν απωλέσει τα πάντα. Αγωνιστική αξιοπιστία, προπονητική ηρεμία που είχε με Γιοβάνοβιτς, μεταγραφικό σχεδιασμό και φυσικά συνέπειες για την επόμενη μέρα μια και ο κόσμος με την διοίκηση αποτελούν άσπονδους εχθρούς!

Για τον Άρη και μόνο το γεγονός πως δεν έχει «σηκώσει» κούπα εδώ και 54 χρόνια σταματάει η συζήτηση. Πάμε στο αγωνιστικό σκέλος.
Ο τελικός θα κρίνει το μέλλον και πολλών ποδοσφαιριστών. Εχουμε και λέμε: Κώτσιρας, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Σπόραρ, Αϊτόρ, Βέρμπιτς είναι παίκτες που το σημερινό ματς μπορεί να αλλάξει άρδην το μέλλον τους στο «τριφύλλι».

Αν και εφόσον φυσικά αποτελέσουν επιλογές του Χρήστου Κόντη. Οι λεγάμενοι είναι σε ένα status 50-50 στην καθημερινότητά τους στο club και αναλόγως performance/αποτελέσματος μπορεί να παρθεί η οριστική απόφαση από το νέο προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Πάμε στο αντίπαλο στρατόπεδο: Κουέστα (για το αν δικαιώσει στα μάτια των τρίτων τα χρήματα που αξιώνει για ανανέωση), Βερστράτε (αν αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία), Σαβέριο, Μορόν.

Ναι, ακόμη και ο πρώτος σκόρερ της Super League 1 που ΄χει κερδίσει τους πάντες στα μέρη μας έχει ραντεβού με την υστεροφημία που ΄χει «χτίσει» στην Ελλάδα. Ο καλύτερος κερδίζει και ανανεώνει την παρουσία του στην αγωνιστική καθημερινότητα της εκάστοτε ομάδας του.

By