Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη ώρα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League απέναντι στη Μπράγκα!

Η πλέον σημαντική στιγμή, η στιγμή για τα αστέρια του Champions League έφτασε για τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παίζει το βράδυ της Τρίτης (22:00, COSMOTE SPORTS TV 2) τη Μπράγκα σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό του 2-1 της Πορτογαλίας. Και βέβαια το βασικό ζητούμενο είναι η νίκη – πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ με χαλαρή προπόνηση. Στο αγωνιστικό σκέλος ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε κάποια νεότερα ή σοβαρά προβλήματα.

Μια εκτίμηση 11άδας είναι με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Άμυνα με αριστερό μπακ τον Χουάνκαρ, δεξιά τον Βαγιαννίδη και οι Μάγκνουσον – Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας για τον Παναθηναϊκό. Οι Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα και Τζούρισιτς θα είναι στον αξονα. Οι δύο wingers θα είναι οι Μαντσίνι και Παλάσιος και φορ ο Ιωαννίδης.

Ένα σχήμα δηλαδή ως εξής: Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Γεντβάι και Βαγιαννίδης – Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα και Τζούρισιτς – Μαντσίνι, Παλάσιος και Ιωαννίδης. Υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα έχουν θέσει και οι Σένκεφελντ και Τσέριν.

By