Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Παναθηναϊκός: Ο Πούγγουρας πάει Μόναχο! Ανοικτό το ενδεχόμενο εγχείρησης

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το φινάλε της κανονικής περιόδου της Superleague και στον Παναθηναϊκό κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Γιατρό στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Μόναχο αναμένεται να επισκεφτεί ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Πούγγουρας, προκειμένου να πάρει μια δεύτερη γνώμη για το πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα των κοιλιακών – προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί.

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού ακολουθεί συντηρητική αγωγή, αλλά συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις. Γι’ αυτό το λόγο, θα βρεθεί στο Μόναχο την επόμενη εβδομάδα, για να εξεταστεί από γιατρό που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο θέμα.

Εκεί θα κριθεί -πάντα σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού- αν ο Πούγγουρας θα κληθεί να ακολουθήσει μια διαφορετικού τύπου θεραπευτική αγωγή ή αν περάσει την πόρτα του χειρουργείου (σε αυτό το ενδεχόμενο, θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στο πρώτο δεκαήμερο της καλοκαιρινής προετοιμασίας).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By