Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0: Άνοστη σούπα στη Λεωφόρο

Iσόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς καμία ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει την άλλη. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το βαθμό και διατηρήθηκαν στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν, σε ένα ματς… ταλαιπωρία και για τους δύο καθώς τόσο οι πράσινοι όσο και οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννιά τελικές, καμία όμως στην εστία των Μπρινιόλι και Βατσλίκ.

Ο Ολυμπιακός με το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα διατηρήθηκε στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος καθώς πέρασε από μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Λεωφόρου.

Στην εν γένει εικόνα το τριφύλλι ήταν λίγο καλύτερο από τον αντίπαλο του. Είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας, περισσότερες τελικές, επτά έναντι δύο του Ολυμπιακού, κέρδισε έξι κόρνερ με τους ερυθρόλευκους να μην κερδίζουν κανένα και επίσης οι παίκτες του πάτησαν περισσότερες φορές περιοχή απ” ότι αυτοί του Ολυμπιακού.

Ενώ και οι προϋποθέσεις των φάσεων που έφτιαξε ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε σχέση με τα όσα έκαναν οι φιλοξενούμενοι που είχαν μόλις δύο σουτ προς την εστία του Μπρινιόλι, και κανένα εξ αυτών στο δεύτερο 45λεπτο.

Το ντέρμπι είχε αρκετή τακτική από τους δύο προπονητές που αυτό που ήθελαν κυρίως ήταν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και εν συνεχεία να ψάξουν τρόπο για να σκοράρουν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By