Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα η απόκτηση στόπερ

Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή διαθέτει ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας(πιθανότατα στις 28 Ιουνίου) μόνο δύο διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς.

Τον Φραν Βέλεθ και τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα επιστρέψει προς το τέλος του καλοκαιριού μετά την επέμβαση στον αστράγαλο, ο Δημήτρης Κουρμπέλης που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ αναμένεται να είναι έτοιμος στα μέσα Ιουλίου ενώ ο νεαρός, Δημήτρης Καραγιάννης, αποχωρεί ως ελεύθερος με προορισμό τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στους στόπερ, πρόβλημα που αναμένεται να λυθεί με την άμεση απόκτηση τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή στην θέση αυτή. Ξέχωρα από το θέμα της ποιότητας, προετοιμασία με δύο ή τρία στόπερ διαθέσιμα δεν μπορεί να γίνει και αυτό είναι κάτι που έχει εντοπίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» θέλουν να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, έναν «βράχο» που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά στα μετόπισθεν της ομάδας.

Το νέο πρόσωπο, μαζί με τον Βέλεθ και τον Πούγγουρα θα συνθέσουν την αρχική τριάδα και για να φτάσει στον αριθμό «4» ο Παναθηναϊκός μέχρι να επιστρέψει ο Σένκεφελντ, είτε θα προχωρήσει σε μεταγραφή εναλλακτικής λύσης με μελλοντική προοπτική είτε θα ανεβάσει από την Κ19 τον νεαρό, Αλέξανδρο Ρόμπι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By