Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Χουανκάρ – Αμφίβολος με ΟΦΗ

Ο Χουανκάρ δεν μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, το πρωί της Πέμπτης (15.10.2020), βάζοντας “πονοκέφαλο” στο κεφάλι του… υπηρεσιακού, Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο ο Χουάνκαρ ένιωσε ενόχληση στο γαστροκνήμιο και αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Ισπανός μπακ έχει μπροστά του δυο προπονήσεις, προκειμένου να φανεί εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή στο “Γεντί Κουλέ” (18.10.2020 / 16:00)

Την ίδια στιγμή, με την επιστροφή των Δημήτρη Κουρμπέλη και Σωκράτη Διούδη ελαχιστοποιήθηκαν οι απουσίες στην προπόνηση του “τριφυλλιού”. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε αποθεραπεία, λόγο της συμμετοχής του σε όλα τα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μπουζούκης, με ατομικό συνέχισαν οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τακτική. Ο Αγιούμπ συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By