Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Πάνος Γκεσούλης: Από το prive party της Louis Vuitton και των Dsquareds στο Kiku Group

Ο Πάνος Γκεσούλης (G-Soul) λοιπόν, απολαμβάνει ιδιαίτερη εκτίμηση στο νησί των ανέμων, όπου περνά τα καλοκαίρια του εδώ και πολλά χρόνια..

Από το Nammos στο Interni και απο το prive party της Louis Vuitton σε αυτό των Dsquareds. Από φέτος το καλοκαίρι από το kiku της Μυκόνου στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo στο Κ for Kiku του Ψυχικού.

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο, πως στο μοναδικό πριβέ πάρτι που διοργάνωσε η γνωστή εταιρεία «LΟUIS VUITTON», ήταν αυτός που επιμελήθηκε την μουσική. Στο εν λόγω πάρτι συμμετείχαν ογδόντα όλοι κι όλοι καλεσμένοι, διαλεγμένοι ο ένας με τον άλλον.

Και το σημαντικότερο. Όλοι έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ την μουσική που επέλεξε ο Πάνος G-SOUL και επί πλέον, το όνομά του πέρασε στα αρχεία της «LΟUIS VUITTON», για να είναι και πάλι η επιλογή του dj, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη σημαντική διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί.

Ο ίδιος λέει, πως δεν περίμενε να είναι αυτός ο εκλεκτός της «LΟUIS VUITTON» και πως νοιώθει την ιδιαίτερη καταξίωση, μετά απ’ την επιλογή αυτή, για να σημειώσει, όχι περιαυτολογώντας, αλλά με εμφανή την μετριοπάθεια πως στην Μύκονο, οι πάντες αναγνωρίζουν την ποιότητα της δουλειάς του και για το λόγο αυτό, το καλοκαίρι, πέρασε απ’ τα πιο σημαντικά μαγαζιά της Μυκόνου, όπου οι πελάτες και οι θαμώνες, ήταν και διάσημοι και ιδιαίτερα απαιτητικοί… Και σ’ αυτό το «στοίχημα», ο Πάνος απεδείχθη νικητής, μιας και η μια παρουσία σε πάρτι ή άλλο event, έφερνε και τη νέα πρόσκληση, για να επιστρέψει στην Άθήνα, με τον πιο ουσιαστικό και παράλληλα αισιόδοξο απολογισμό.

Δεν είναι για πλάκα, η καταξίωση του είδους. Είναι επίτευγμα, το οποίο αν μη τι άλλο, είχε απαιτήσεις. Απαιτήσεις στην ενημέρωση για τα νέα ρεύματα της μουσικής, ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να κυλήσει το πρόγραμμα και σε καμία πτυχή του, να καταστεί κουραστικό, που αυτό μπορεί να σημαίνει και αποτυχία της βραδιάς. Και πολλά άλλα, τα οποία δεν έχουμε και την ιδιαίτερη γνώση, για να τα περιγράψουμε…

Πάρα ταύτα… Επιμένουμε πως τα ταλέντα πρέπει να αναγνωρίζονται και στον τόπο και η επιτυχία του κάθε νέου στον τομέα του, να μην είναι αφετηρία μικρότητας, αλλά ευκαιρία να στηριχτεί η προσπάθεια και να εκφραστεί (και δημόσια) ο καλός ο λόγος, που στο κάτω – κάτω δεν κοστίζει και τίποτα…

Η περίπτωση του Πάνου Γκεσούλη, είναι τέτοια.

panos

(Visited 1 times, 1 visits today)
By