Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Πανούσης: Με πυροβολούν 19χρονα που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους

Είπα στον Τσίπρα να με διώξει ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνέντευξή του στον Alpha 9,89

panousis-4

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης μιλώντας στον Alpha 9,89 έδωσε απαντήσεις αναφορικά με τις βολές που δέχεται συνεχώς. Μάλιστα ανέφερε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τον αντικαταστήσει ώστε στη θέση του να έρθει κάποιος καλύτερος.

«Ζήτησα απ” τον πρωθυπουργό να φύγω, δεν θέλω να του δημιουργώ προβλήματα, με μεγάλη χαρά να έρθει ένας καλύτερος», ανέφερε ο κύριος Πανούσης ενώ συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν τον άλλαξε γιατί θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει.

Ακόμη προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.«Να σε πυροβολούν άνθρωποι που είναι 19 και 20 χρονών, άνθρωποι που δεν έχουν κάνει τίποτα ποτέ στη ζωή τους και έκαναν δυο καταλήψεις και τρεις πορείες και κάτι τρέχει στα γύφτικα, έναν άνθρωπο που έχει κάνει πορεία στη ζωή του μέσα στα γράμματα, δεν έχει νόημα. Έχω προσπαθήσει να κάνω διάλογο αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Το κίνημα των νέων υπερβάλλει, κι εγώ το έχω κάνει σαν νέος. Όμως υπάρχουν και νόμοι, δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

«Θα χαρώ να δω το μοντέλο της αριστερής αστυνόμευσης, εγώ κάποια στιγμή δεν θα είμαι πια στην κυβέρνηση, δεν είμαι κομματικός», πρόσθεσε

«Η αστυνομία στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου δεν προκάλεσε. Αυτά που είπαν ότι κυνηγήσαμε πολιτικές νεολαίες, δεν υπάρχουν. Αν έχει γίνει κάτι, θα γίνει ΕΔΕ όπως και διενεργείται ήδη. Είπα, όποιος πολίτης χτυπήθηκε ή βασανίστηκε, να έρθει σε μένα προσωπικά να το καταγγείλει. Δεν είμαι υπηρεσιακός εγώ. Δεν μπορώ να τα ξέρω όλα για όσα γίνονται στην επαρχία ας πούμε. Από την άλλη, συνελήφθησαν άνθρωποι και παραπέμπονται στη δικαιοσύνη. Τι ακριβώς θέλουν, να πιάνουμε μπαχαλάκηδες και με ένα τηλεφώνημα να τους αφήνουμε»;, υπογράμμισε ο κύριος Πανούσης.

Τέλος αναφερόμενος στον νέο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση είπε: «Γράφει καιρό εναντίον μου. Δεν παίρνω εγώ χαμπάρι από τέτοια».