Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Παντρευτήκατε ή συζείτε ρωτάει ο πρόεδρος του χωριού… και έχουμε 2016

Ο πρόεδρος του χωριού Παλαιόκηπος ζητάει να μάθει αν η κ. Βασιλική συζεί ή είναι παντρεμένη

Ασυγχώρητο φαίνεται πως είναι για κάποιους στον Παλαιόκηπο της Λέσβου το ότι η κ. Βασιλική, κάτοικος αυτού του ιστορικού χωρίου που γέννησε τον Χαϊρεντίν Μπαραμπαρόσα τον μεγαλύτερο πειρατή της Μεσογείου, δεν έχει ενημερώσει τις αρχές ή την γειτονιά αν είναι παντρεμένη ή όχι.

Πώς τόλμησε η κ. Βασιλική να βάλει άντρα μέσα στο σπίτι; Ποιός είναι αυτός; και κυρίως τίνος είναι αυτός; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν την μικρή κοινωνία της Γέρας και ζητούν άμεσα απαντήσεις. Μία κοινωνία που ενήργησε κατάλληλα ώστε να πέσει φως σε αυτή την «σκοτεινή υπόθεση».

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόκηπου Γέρας Λέσβου κ. Παναγιώτης Χατζηνικολάου απέστειλε στην κ. Βασιλική επίσημο έγγραφο με σφραγίδα, αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία, με το οποίο ζητάει να μάθει αν η συγκεκριμένη κυρία είναι παντρεμένη με κάποιον κύριο που βλέπουν στο χωριό να μπαίνει σπίτι της ή απλά συζεί.

Εμείς σαν thepaper.gr μιλήσαμε με κατοίκους του χωριού και βρήκαμε πως η συγκεκριμένη κυρία έχει καταγωγή και σπίτι στον Παλαιόκηπο Γέρας, όμως η ίδια είναι μεγαλωμένη στην Αφρική και έχει επιστρέψει εκεί τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα όμως κάποιοι κάτοικοι κάνουν λόγο πως πίσω από αυτό το χαρτί κρύβεται και μία κόντρα στα τοπικά του χωριού που προέκυψε με αφορμή την φιλοξενία προσφύγων.

palaiokipos-2