Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

ΠΑΟ: Πιέζει η διοίκηση τον Εσσιέν

Φύσσας και Βόκολος ζήτησαν από τον Εσιέν να μη δίνει δικαιώματα και να δείξει την αξία του στο γήπεδο

alafouzos-essien

Ο Μικαέλ Εσιέν βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες, όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους. Οι ενοχλήσεις που παρουσίασε και το θέμα με το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε τον έφεραν στο προσκήνιο. Και οι «πράσινοι» φαίνεται να θεωρούν πως ο 32χρονος άσος έχει και ο ίδιος ευθύνες για όσα έγιναν.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Εσιέν είχε τσιμπήματα στους κοιλιακούς και τις προηγούμενες μέρες, αλλά από τη διάθεσή του να επιστρέψει στη δράση τα… υποτίμησε και δεν ανέφερε κάτι στο ιατρικό τιμ, με αποτέλεσμα να νιώσει ενοχλήσεις προχθές. Η κατάσταση δεν δείχνει σοβαρή, αλλά ο Αφρικανός άσος θα πηγαίνει συντηρητικά για να μην πάθει ζημιά και υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να τον δούμε-έστω και σαν αλλαγή-την Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά.

Σχετικά με το περίφημο αλκοτέστ, από την τροχαία προκύπτει ότι η τροχαία σταμάτησε τον Εσιέν στις 2:00πμ. της Κυριακής και τον υπέβαλε στο σχετικό έλεγχο, που έδειξε 0,30, που κατατάσσεται στο χαμηλό όριο (0,25-0,40). Ο Γκανέζος δεν ήταν σε καμία περίπτωση μεθυσμένος, ούτε… παραπατούσε. Σύμφωνα με το Goal πλήρωσε πρόστιμο 200 ευρώ, ενώ επειδή το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε, το πήρε από το σημείο άνθρωπος της ΠΑΕ και ο ίδιος έφυγε με άλλο όχημα.

Ίσως αυτά τα δύο περιστατικά, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη του απραξία, οδήγησαν τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο να μιλήσουν με τον Εσιέν ζητώντας του να μη δίνει δικαιώματα. Αμφότεροι αναγνωρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του, αλλά τέτοια περιστατικά δίνουν «τροφή» για αρνητικά σχόλια. «Πιστεύουμε πολύ σε σένα, ήρθες να κάνεις τη διαφορά και έχουμε απαιτήσεις», ήταν το… ζουμί όσων του είπαν.

(Visited 1 times, 1 visits today)