Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Άρχισε ο «πόλεμος» (ανακοινώσεων) των οπαδών

Οι μεν θέλουν το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο, οι δε στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Η κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, εν όψει του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, ξεκίνησε ήδη, μέσω ανακοινώσεων -και όλοι εύχονται να περιοριστεί εκεί.

Σήμερα, η «Θύρα 4» -ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ- εξέδωσε ανακοίνωση για τον τελικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Από την άλλη, η «Original», ο πιο μαζικός σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ, δεν άργησε να απαντήσει…

Πιο συγκεκριμένα, η «Θύρα 4» έγραψε για την κούπα που θέλει να φέρει ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη από το Πανθεσσαλικό:

«ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Η ώρα έφτασε. Κατεβαίνουνε όλοι αποφασισμένοι και εκστασιασμένοι για να φέρουμε την κούπα ομάδα και λαός στο Λευκό Πύργο. Οκτώ χιλιάδες έξαλλοι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ θα σπρώξουν την ομάδα στη νίκη. Πιστεύουμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ θα κάνει το αυτονόητο και θα μπει στο χορτάρι να ισοπεδώσει το αεκάκι της β-γ εθνικής.
Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα, εγγραφές αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία του συνδέσμου Παλαιών Πατρών Γερμανού 39 από Δευτέρα έως Τετάρτη μετά τις 7 το απόγευμα.
Απαραίτητα: φωτοτυπία ταυτότητας, αμκα, άμεση εξόφληση.
Υ.Γ : ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ».

Η απάντηση της Original ήρθε μέσω Facebοok:

«Η μεγάλη μέρα που η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως θα προσθέσει το 16ο κύπελλο στην τροπαιοθήκη της πλησιάζει!

Μια αναδρομή στην ιστορία του αντιπάλου, δείχνει ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ δεν νοείται να χάσει κανέναν τίτλο από μια ομάδα που το έμβλημά της (ένα πέταλο με ένα τετράφυλλο τριφύλλι!!!) εμπνεύστηκε από ένα πακέτο τσιγάρα!

Δεν νοείται να χάσει τον τίτλο από μια ομάδα που συγχωνεύτηκε με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης για να έχει σήμερα το ιερό έμβλημα του Δικέφαλου Αετού!

Δεν μπορεί να χάσει κανέναν τίτλο από την ομάδα που έχει λιγότερα πρωταθλήματα από το μεγάλο αντίπαλο δέος της, τον ταπεινό αρούλη!

Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν, τους μόνιμα έξαλλους ητημένους, να πάρουν αυτό που τους ανήκει! Αυτό που πήραν το 39, το 78, το 83…!
Ραντεβού στα τσιπουράδικα!!
ORIGINAL 21
Υ.Γ: ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By