Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

ΠΑΟΚ: Μήνυμα Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες με στήριξη σε Λουτσέσκου

Ό Ιβάν Σαββίδης δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος. Λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference league ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να είναι ενωμένοι σα… γροθιά, δείχνοντας -παράλληλα- απόλυτη στήριξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε μια ευρεία τηλεδιάσκεψη -μετά από δική του πρωτοβουλία- και απευθυνόμενος προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης τους ευχήθηκε να έχουν καλή πορεία τη νέα αγωνιστική σεζόν, ζητώντας συγκέντρωση και προσήλωση σε όλα όσα ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, στην υπηρεσία και την υποστήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Όλοι, από την κορυφή μέχρι τους υπαλλήλους μας πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη Θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο προσπαθώντας», ανέφερε αρχικά και κατέληξε:

«Ενότητα, συγκέντρωση, όλοι να λειτουργούμε ως βοηθοί του προπονητή, να μην πετάξουμε ούτε έναν βαθμό χωρίς να τα δώσουμε όλα. Αυτό θέλω από εσάς».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By