Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: “Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, είναι ποδόσφαιρο”

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν, μίλησε για την αναμέτρηση (25/8, 21:00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας τόνισε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Μπεσίκτας δεν ασχολείται με την πολιτική, αλλά μόνο με το ποδόσφαιρο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την προετοιμασία της Μπεσίκτας: «Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αποχώρησαν ήρθαν κάποιοι καινούργιοι και προετοιμαστήκαμε όσο πιο καλά μπορούμε για αυτό το ματς. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Για τον πρώτο του αγώνα στο Champions League ως προπονητής: «Έχουμε αγωνία, είναι φυσικό να έχουμε αγωνία. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Eίχαμε μικρό διάστημα για την προετοιμασία, είχαμε τραυματισμούς και είπα στους παίκτες μου να έχουν συγκέντρωση.

Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας, όποιος περάσει θα έχει πολλά οφέλη και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό ματς σε φιλικά πλαίσια και να προκριθεί η καλύτερη ομάδα».

Για το ότι το ματς θα είναι μονό και την τακτική των δύο ομάδων: «Είναι δύσκολο το ότι θα είναι μονός ο αγώνας, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος από εμάς.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και με έλεγχο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν με τακτική και ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την τακτική μας και εμείς θα κοιτάξουμε την τακτική του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τρεις αμυντικούς εμείς δεν παίζουμε με τρεις αμυντικούς, θα είναι δύσκολο το κομμάτι της τακτικής».

Για την προετοιμασία της Μπεσίκτας: «Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 για τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε χρόνο να παίξουμε φιλικά παιχνίδια, είχαμε πολλούς τραυματίες, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και έχουμε αγωνία να δούμε τι θα γίνει».

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις: «Εμείς είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, όταν ήρθαμε εδώ οι Έλληνες υπεύθυνοι μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ φιλόξενοι και εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By