Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

ΠΑΟΚ: Ο Μαουρίσιο άνοιξε την πόρτα της… εξόδου!

Υπαρκτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο ο Μαουρίσιο να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Το μήνυμα του Βραζιλιάνου μέσου.

Το συμβόλαιο του Μαουρίσιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο Βραζιλιάνος μέσος φαίνεται πως αυτή τη στιγμή αρχίζει να βλέπει το μέλλον του μακριά από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Μαουρίσιο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και παραδέχθηκε ανοιχτά πως είναι πολύ πιθανό να μην ανανεώσει με το «δικέφαλο του Βορρά».

Οι δηλώσεις του Μαουρίσιο

«Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και έμαθα να αγαπώ πολύ αυτό το σύλλογο. Το πάθος των οπαδών και η επίδραση που έχουν στην ομάδα με έχει αγγίξει βαθιά. Όπως και να έχει υπάρχει ενδιαφέρον από παραδοσιακές ομάδας της Ευρώπης για μένα και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό.

Σίγουρα όπως επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και πως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια. Θα ήταν ένα θεαματικό και πρωτοφανές κατόρθωμα για τον σύλλογο.

Θέλουμε να δώσουμε αυτήν την ιδιαίτερη χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο. Ότι και αν γίνει θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By