Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

ΠΑΟΚ: Πάει για το μπαμ με την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ επιχειρεί ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta –  Συνάντηση στην Ολλανδία με τον εκπρόσωπο του Σουηδού φορ!

Ούτε Πούκι, ούτε Κόντε. Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί τον διακαή πόθο του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις.

Μια περίπτωση, η οποία ασφαλώς μόνο εύκολη δεν θεωρείται λόγω του παχυλού συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για την απόκτηση του Σουηδού στράικερ, αφού γνωρίζουν πως θα πρέπει να ξεπεραστούν ουκ ολίγα εμπόδια για να γίνει πράξη η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Ολλανδία στο περιθώριο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν από την πλευρά του διεθνή Σουηδού φορ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει με τον πλέον επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για το μεγάλο «μπαμ».

Ο Μπεργκ εισπράττει 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Αλ Αϊν ποσό ασφαλώς απλησίαστο όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για πολλές ομάδες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Η πλευρά του Σουηδού γνωρίζει πως σε περίπτωση που λάβει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη αυτά τα νούμερα σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματική αξία του Μπεργκ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, παρά την εξαιρετική περυσινή σεζόν του.

Σε αυτό το σημείο προκύπτει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να εμφανίζεται έτοιμος να καταθέσει πρόταση, η οποία μπορεί να αποτελέσει την βάση για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις που θα σηματοδοτήσουν τις εξελίξεις.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Μάρκους Μπεργκ αν και έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εμφανίζει τάσεις φυγής, ενώ η οικονομική ασυνέπεια της Αλ Αϊν σε ότι αφορά μεγάλο μέρος του συμβολαίου του, δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει στο ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή!

Το βέβαιο είναι πως η πλευρά του Σουηδού βολιδοσκοπεί τις προθέσεις των ενδιαφερόμενων συλλόγων με τον

(Visited 1 times, 1 visits today)
By